Event Industry Latest Updates

Posted on 7. mai 2019

Åpningsparade og Åpningskonsert

Etter at seminaret er over, går vi i felles jazzparade til festivalåpning på Kvaten/Bergverksmuseet. Deretter ferdes vi sammen til åpningskonsert i Kongsberg Musikkteater kl. 17. I år er åpningskonserten en vakker og melodiøs hyllest til Joni Mitchell.

Anja Laudal er musikalsk leder, og hun har med seg et stjernelag av unge musikere fra øverste hylle for å gi Joni den oppmerksomheten hun fortjener. Det er bare å glede seg. Dagsavisen ga konserten 6 av 6 stjerner da den ble fremført i oslo i fjor.

Medvirkende under konserten
Vokal: Rohey Taalah, Susanna Wallumrød, Frida Ånnevik og Sondre Lerche
Band: Hanna Paulsberg, Heida Mobeck, Torstein Lavik Larsen, Christian Winther, Magnus Nergaard og Hans Hulbækmo.

Etter åpningskonserten trenger iv mat og drikke! Da blir det felles mingling og servering på Kvarten/Bergverksmuseet før det blir ytterligere muligheter til å ta del i alle festivalens konserter denne kvelden. Kanskje frister det med Bernhoft & The Fashion Bruises, eller hva med Tine Asmundsen & Co? Sjekk ut www.kongsbergjazz.no for detaljer rundt program, og vær hjertelig velkommen til oss 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *